Showing 21 Result(s)
Syltede pærer
Syltning

Syltede pærer Opskrift

Hurtigt Syltede Pærer – en let og delikat måde at tilføje et strejf af sødme og krydderi til dine måltider. Denne opskrift er perfekt til dem, der ønsker at udforske smagene fra hjemmelavet syltning uden …

Syltede gulerødder
Syltning

Syltede gulerødder Opskrift

Syltede gulerødder er en klassisk delikatesse i det danske køkken, der bringer en sprød og syrlig smag til bordet. Denne opskrift på syltede gulerødder giver en let og velsmagende måde at bevare gulerøddernes naturlige sødme …

Syltet ingefær
Syltning

Syltet ingefær Opskrift

Syltet ingefær – kendt som Gari i Japan – er en klassisk komponent i det japanske køkken, ofte serveret som tilbehør til sushi for at rense ganen mellem forskellige slags fisk. Denne delikatesse er kendt …

Hjemmelavet tomatpuré
Syltning

Hjemmelavet tomatpuré Opskrift

Hjemmelavet tomatpuré er en essentiel ingrediens i mange italienske retter, kendt for sin intense smag og alsidighed. Denne puré bliver lavet ved at koge og reducere tomater til en tyk, koncentreret masse, der kan bruges …

Syltede squash opskrift
Syltning

Syltede squash opskrift

Dyk ned i sommerens friskhed med denne klassiske opskrift på syltet squash og zucchini. Med en perfekt balance af sødme fra hvidt sukker og syrlighed fra destilleret hvid eddike, er denne syltning et must-have i …

Syltet rødkål opskrift
Syltning

Syltet Rødkål

Tips Opbevaring Opbevar de syltede rødkål i et rent, lufttæt glas i køleskabet. Sørg for at kålen er helt dækket af lagen for at forlænge holdbarheden. Undgå at bruge beskidte skeer eller hænder til at …

henkogte pærer i ovn
Syltning

Henkogte pærer i ovn

Der er noget dybt tilfredsstillende, næsten nostalgisk, ved at henkoge frugt. I denne opskrift udforsker vi kunsten ved ovnhenkogte pærer – en forvandlingsproces, der løfter de i forvejen delikate frugter til en sød og aromatisk …