Syltede hyben opskrift
Syltning

Syltede hyben opskrift med eller uden chili, citron eller kanel

Syltede hyben opskrift

Syltede hyben

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Ret Tilbehør
Antal 5 glas

Ingredienser
  

  • 1 kg hyben
  • 400 ml hvid eddike
  • 500 g sukker
  • 6 stk. nelliker
  • ¼ håndfuld ingefær
  • ½ stang kanel

Sådan gør du
 

  • Skyl hyben og fjern frøene. Kog eddiken med sukker, hakket ingefær, kanel og nellikeri omkring 2 minutter.
  • Tilsæt derefter hyben og kog i yderligere 30 min mens derrøres rundt i gryden løbende.
  • Sorter frugten fra sammenkogningen med en ske og læg det i glas. Kog derefter væsken igen og hæld over frugten til de er helt dækkede.
  • Sæt låg på glasset med det samme, vend glasset på hovedet og lad det køle ned.
  • Server og nyd til salte retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering