Showing 30 Result(s)
Chutney af grønne tomater
Chutney

Chutney af grønne tomater

Tips Opbevaring Servering Hvad kan jeg bruge grøn tomat chutney til? Grøn tomat chutney er alsidig og kan bruges som tilbehør til mange retter. Den er perfekt sammen med ost, på brød, i sandwich, som …

Syltet rødkål opskrift
Syltning

Syltet Rødkål

Tips Opbevaring Opbevar de syltede rødkål i et rent, lufttæt glas i køleskabet. Sørg for at kålen er helt dækket af lagen for at forlænge holdbarheden. Undgå at bruge beskidte skeer eller hænder til at …

henkogte pærer i ovn
Syltning

Henkogte pærer i ovn

Der er noget dybt tilfredsstillende, næsten nostalgisk, ved at henkoge frugt. I denne opskrift udforsker vi kunsten ved ovnhenkogte pærer – en forvandlingsproces, der løfter de i forvejen delikate frugter til en sød og aromatisk …

Glaserede perleløg
Glasering

Glaserede perleløg opskrift

Lad mig præsentere et tilbehør, som med sin enkelthed og elegance kan løfte ethvert måltid til nye højder: Glaserede perleløg. Denne opskrift er både nem at tilberede og utrolig velsmagende, og den tilfører en sødme …

glaserende rødbeder opskrift
Glasering

Glaserede rødbeder opskrift

Nn spændende opskrift på glaserede rødbeder, en tidløs favorit, der kan løfte ethvert måltid fra det almindelige til det ekstraordinære. Rødbeder er værdsat for deres jordnære, let sødlige smagsnoter, og når de tilberedes glaserede, opnår …