Indholdsfortegnelse
Vis

French toast opskrift
Ingredienser
- 160 ml Mælk
- 2 Store Æg
- 1 tsk Vaniljeekstrak Valgfrit
- 1/4 tsk Stødt kanel Valgfrit
- Salt
- 6 stk Tykke skiver brød
- 1 spsk Usaltet smør Mere efter behov
Sådan gør du
- Saml alle ingredienserne.
- Pisk mælk, æg, vanilje, kanel, og salt sammen i en flad skål.
- Smør let en stegepande og varm over medium-høj varme.
- Dyp brødet i ægblandingen, så begge sider bliver gennemblødte.
- Overfør til den varme pande og steg indtil de er gyldne, 3 til 4 minutter per side.
- Overfør til den varme pande og steg indtil de er gyldne, 3 til 4 minutter per side.
- Serveres varmt.
Noter
Du kan bruge muskatnød i stedet for kanel, hvis det ønskes.