Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
French toast opskrift
5
fra
4
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Ret
Morgenmad
Køkken
Fransk
Antal
4
Personer
Ingredienser
160
ml
Mælk
2
Store
Æg
1
tsk
Vaniljeekstrak
Valgfrit
1/4
tsk
Stødt kanel
Valgfrit
Salt
6
stk
Tykke skiver brød
1
spsk
Usaltet smør
Mere efter behov
Sådan gør du
Saml alle ingredienserne.
Pisk mælk, æg, vanilje, kanel, og salt sammen i en flad skål.
Smør let en stegepande og varm over medium-høj varme.
Dyp brødet i ægblandingen, så begge sider bliver gennemblødte.
Overfør til den varme pande og steg indtil de er gyldne, 3 til 4 minutter per side.
Overfør til den varme pande og steg indtil de er gyldne, 3 til 4 minutter per side.
Serveres varmt.
Noter
Du kan bruge muskatnød i stedet for kanel, hvis det ønskes.