Cream cheese frosting opskrift 
Kage

Cream cheese frosting opskrift 

Cream cheese frosting opskrift 

Cream cheese frosting opskrift

Denne opskrift på cream cheese frosting er en af vores farvoritter. Den består af 5 simple ingredienser og er både hurtig og nem at lave. Brug den til kager og cupcakes.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Ret Kage
Antal 24 cupcakes

Ingredienser
  

  • 65 g Usaltet smør
  • 225 g Creame cheese / Flødeost
  • 1 tsk Vaniljeekstrakt
  • ¼ tsk Salt
  • 500 g Flormelis

Sådan gør du
 

  • Bland smøret og creame cheese / flødeost sammen i en skål med et piskeris eller en håndmixer.
  • Mix det, til der ikke er nogle klumper samt blandingen ser cremet ud.
  • Tilføj salt og vaniljeekstrakt og mix videre til det hele er blandet godt sammen.
  • Sæt håndmixeren til lav hastighed og tilføj langsomt flormelis mens der piskes – Der skal piskes til alt flormelis er integreret godt med blandningen.
  • Din creme cheese frosting er nu klar til brug på afkølet kage eller cupcakes.

Noter

Denne opskrift på cream cheese frosting er meget robust og kan bruges til at dekorere eller som et almindeligt lag på din kage eller cupcakes.
  • Hvis frostingen er blevet for tyk, kan man bruge lidt fløde eller sødmælk til at fortynde den.

Opbevaringstips:

  • Opbevaring: Cream cheese frosting kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5 dage. Sørg for at lade den komme til stuetemperatur og pisk den op igen inden brug.
  • Frysning: Denne frosting kan fryses i op til 3 måneder. Tø den op i køleskabet natten over og pisk den godt, inden du bruger den.

Variationer:

  • Citron: Tilføj revet citronskal fra en citron for en frisk citrus-smag.
  • Kanel: Bland ½ tsk stødt kanel i frostingen for en krydret variant.
  • Chokolade: Smelt 100g mørk chokolade og pisk den ind i frostingen for en chokoladeversion.

Tips til den bedste frosting:

  • Sørg for at både smør og flødeost er ved stuetemperatur, før du begynder. Dette sikrer, at de blandes jævnt uden klumper.
  • Hvis du ønsker en lysere og mere fluffy konsistens, kan du piske frostingen i yderligere 2-3 minutter.

Serveringsforslag:

  • Denne cream cheese frosting passer perfekt til gulerodskage, banankage, red velvet kage og mange andre kager og cupcakes.
  • Du kan også bruge den som fyld i pandekager eller som topping på brownies.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering