Boller Uden Mælk opskrift
Brød

Boller Uden Mælk Opskrift

Boller Uden Mælk opskrift

Boller Uden Mælk

Disse mælkefri boller har en lækker smagsprofil og er samtidig bløde og luftige. Det er en hurtig opskrift, da hævetiden er forholdsvis kort. Det resulterer i lækre boller, der kan laves på omkring en time, og smagen vil helt sikkert begejstre.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 1 time 17 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Brød
Antal 12 boller

Ingredienser
  

  • 50 g Smør
  • 2 tsk Sukker
  • 3 stk Æg 1 af æggene bruges til pensling
  • 50 g Gær
  • 1,5 dl Vand
  • 500 g Hvedemel
  • 1 tsk Salt

Sådan gør du
 

  • Start med at opløse gæren i vandet i en skål.
  • Inkorporer det smeltede smør, sukret, saltet og hvedemelet gradvist heri.
  • Arbejd dejen sammen indtil det bliver en jævn og fast masse. Tilsæt mere hvedemel ved behov.
  • Dæk dejen til med et viskestykke og lad det hæve i 30 minutter.
  • Imens klargøres en bageplade med bagepapir. Fordel dejen i 12 boller af ens størrelse og placer dem på pladen. Lad dem hæve yderligere i 30 minutter.
  • Pensl bollerne med et sammenpisket æg for at opnå en flot gylden farve. Forvarm ovnen til 225 grader og bag dem i ca. 10 minutter eller indtil de er gyldne.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering