rosenkålsuppe
Suppe

Rosenkålsuppe

rosenkålsuppe

Rosenkålsuppe

Dejlig og cremet rosenkålsuppe som både kan spises om sommeren og vinteren.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min
Ret Suppe
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 spsk smør
  • 1 stk løg
  • 1 kg rosenkål
  • 9,5 dl kyllingefond
  • 1,2 dl fløde

Sådan gør du
 

  • Smelt smør i en sovsegryde og steg løgene til de er møre.
  • Tilføj rosenkålen og kyllingefonden og bring det hele i kog.
  • Reducer varmen og lad det simre i 15-20 minutter, indtil rosenkålen er kogt færdig.
  • Tag en stavblender og lad den arbejde godt til det hele er en pure. (Blandingen kan også hældes i en foodprocessor.
  • Bring pureen hurtigt i kog igen og server med fløde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering