Indholdsfortegnelse
Vis
Bananpandekager er en lækker og næringsrig morgenmad for både voksne og babyer. Denne opskrift er nem at følge, og den giver perfekte pandekager hver gang. Server dem med frisk frugt eller honning, og din baby vil starte dagen godt!


Bananpandekager til baby opskrift
Bananpandekager til babyer og børn med kun 3 ingredienser som kan laves på 10 minutter. Lette og bløde pandekager med banan, æg og mel.
Ingredienser
- 1 stk Banan Gerne med lidt brune pletter
- 1 stk Æg Stort
- 2 tsk Mel
- ¼ tsk Kanel
Sådan gør du
- Læg den skrællede banan i en skål og mos den grundigt med en gaffel.
- Tilføj mel, æg og kanel (kanel er valgfrit).
- Rør rundt til alle ingredienser er blandet godt sammen.
- Opvarm en pande til mellem høj varme, og tilføj lidt fedtstof (smør eller olie).
- Læg en teske af pandekage blandingen fra skålen på panden og lade det stege i 3 til 4 minutter, indtil pandekagen begynder at blive mere fast og gylden i bunden.
- Vend pandekagen og giv steg den modsatte side 2 til 3 minutter til den er helt færdig.
- Lad pandekagerne køle lidt af og server dem rene eller læg lidt bær og frugt ved siden af.
Noter
- Pandekagerne er til børn over 6 måneder.
- Kan opbevares i køleskab i 1-2 dage eller i fryseren op til 1 måned.
- Brug evt. grovmel, fuldkornsmels eller en anden type mel.