Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Rosenkålsuppe opskrift
Dejlig og cremet rosenkålsuppe som både kan spises om sommeren og vinteren.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Ret
Suppe
Antal
4
personer
Ingredienser
2
spsk
smør
1
stk
løg
1
kg
rosenkål
9,5
dl
kyllingefond
1,2
dl
fløde
Sådan gør du
Smelt smør i en sovsegryde og steg løgene til de er møre.
Tilføj rosenkålen og kyllingefonden og bring det hele i kog.
Reducer varmen og lad det simre i 15-20 minutter, indtil rosenkålen er kogt færdig.
Tag en stavblender og lad den arbejde godt til det hele er en pure. (Blandingen kan også hældes i en foodprocessor.
Bring pureen hurtigt i kog igen og server med fløde.