Go Back
Mini Kummenskringler

Mini Kommenskringler

Disse fristende kommenskringler har en fortryllende knudeform og er toppet med aromatiske kommenfrø, hvilket gør dem ideelle i både smag og størrelse. Opskriften er enkel at følge og sikrer en delikat snack, der uden tvivl vil vinde stor begejstring hos både dig og dine gæster.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 18 minutter
Hviletid 1 time
Samlet tid 1 time 28 minutter
Ret Brød
Antal 18 serveringer

Ingredienser
  

  • 375 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 225 g smør blødt
  • 3 stk æg delte
  • 2 spsk komminfrø
  • 1 spsk flormelis

Sådan gør du
 

  • Start med at forvarme ovnen til 230°C. Spray to bageplader med non-stick bagespray.
  • Sigt hvedemel, flormelis og saltet ned på et stykke bagepapir. Hæld de tørre ingredienser i skålen af en foodprocessor. Tilsæt smørret, 2 af æggene og 2 spiseskeer koldt vand, og kør foodprocessoren, indtil ingredienserne samler sig i en sammenhængende dej. Tilføj eventuelt mere vand, en teske ad gangen, hvis det er nødvendigt for at få dejen til at samle sig optimalt.
  • Form dejen til en kugle, indpak den i plastfolie og lad den hvile ved stuetemperatur i 1 time.
  • Del dejen i 18 lige store stykker. På et let meldrysset arbejdsbord, rul hvert dejstykke ud til det måler ca. 1,3 cm i tykkelsen og 30 cm i længden. Sno hver strimmel til en kringelform og placer dem jævnt fordelt.
  • Slå det tilbageværende æg ud i en lille skål og pisk det let. Brug en pensel til at smøre de piskede æg over kringlerne og strø efterfølgende kumminfrø hen over.
  • Bag dem i ovnen indtil de er gyldenbrune, hvilket ca. tager 18 minutter. Overfør dem forsigtigt til en bagerist og lad dem køle af før servering.