Go Back
vegansk is opskrift

Vegansk is

Forb. tid 30 minutter
Hvile 8 timer
Samlet tid 8 timer 30 minutter
Ret Dessert
Antal 16 serveringer

Ingredienser
  

  • 140 g Cashewnødder blødlagt i vand over natten
  • 400 ml Kokosmælk Fuldfed
  • 1 stk Vaniljestang
  • 130 g Rørsukker
  • ½ tsk Havsalt

Sådan gør du
 

  • Blend de blødgjorte cashewnødder, kokosmælken, vaniljestangen, rørsukkeret og havsaltet ved høj hastighed i en blender, indtil blandingen er helt glat. Dette kan tage mellem 2-4 minutter, afhængigt af blenderens effektivitet. Gør dig umage for at sikre, at blandingen bliver 100% glat
  • Overfør blandingen til en skål eller beholder, eller lad den blot være i blenderen, men sørg for at dække den til. Blandingen kan blive varm under blendingen, så køl den ned i køleskabet i 4 timer på det koldeste sted, eller op til 2 dage, hvis isen ikke skal bruges med det samme.
  • Før du forbereder isen, fjern blandingen fra køleskabet. Opsæt ismaskinen ved at indsætte fryseelementet, og hæld derefter isblandingen i maskinen. Kør den i henhold til producentens anvisninger i ca. 20-25 minutter. Den færdige isburde være tyk og glat.
  • Når isen har sat sig i fryseren i mindst 4 timer, tag beholderen ud og lad den stå ved stuetemperatur i mindst 5 minutter før servering (på samme måde som du ville gøre med købeis).