Go Back
Svampet kanelkage opskrift uden æg med kaffeglasur

Kanelkage uden æg og kaffeglasur opskrift

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Dessert, Kage
Antal 4 personer
Kalorier 500 kcal

Ingredienser
  

  • 400 g hvedemel
  • 350 g sukker
  • 120 g smeltet smør
  • 6 tsk kanel
  • 2 tsk natron
  • 5 dl kærnemælk

Sådan gør du
 

  • Inden du går i gang med kagen så start med at tænde ovnen på 200 grader.
  • Smelt smørret i en gryde og bland det forsigtigt sammen medsukkeret i en skål. Tag gerne en større skål, da resten af ingredienserne skal oveni efterfølgende.
  • Tilsæt nu kanel, natron og kærnemælk og pist det godt sammentil du har en jævn masse.
  • Til sidst tilsætter du hvedemel og rører det godt sammen endnu en gang.
  • Kagemassen skal nu hældes i en form smurt med lidt smør ellerkokosolie og bages nu i 30 min. Da alle ovne er forskellige, kan du med fordel kiggetil kagen efter 20-25 minutter .
  • Når kagen er færdig, tager du den ud af ovnen og lader denkøle af.