Tag en lille skål og tilsæt sukker, varmt vand og gær.
Pisk det hele sammen til det er blandet godt. Gæren bør være aktiveret når det begynder at skumme lidt (omkring 10 minutter).
Læg melet på køkkenbordet og lav en lille brønd i midten.
Tilsæt gær blandingen, yoghurt, salt, presset hvidløg og olie.
Ælt dejen indtil overfladen er glat og skinnende.
Læg et rent viskestykke over dejen og lad den hæve et varmt sted til dejen er fordoblet (tager ca. 1 time).
Tag den hævede dej og del den ud i 8 lige store stykker. Med en kagerulle rulles hvert enkelt stykke ud til ca. 8 tommer i diameter.
Varm en stegepande ved høj varme, brug gerne en støbejerns stegepande. Hæld lidt olie på panden, så dejen ikke sidder fast.
Placer dejen på stegepanden og steg dejen til begynder at blive pustet op, har bobler og små brændte mærker.
Vend dejen og steg nu den anden side færdig.
Gentag til alt dejen er blevet stegt og børst naanbrødet med smeltet smør og server varmt.