Go Back
Bananpandekager til baby

Bananpandekager til baby opskrift

Bananpandekager til babyer og børn med kun 4 ingredienser som kan laves på 10 minutter. Lette og bløde pandekager med banan, æg og mel.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Ret Morgenmad
Køkken Dansk
Antal 8 Pandekager
Kalorier 123 kcal

Ingredienser
  

  • 1 stk Banan Gerne med lidt brune pletter
  • 1 stk Æg Stort
  • 2 tsk Mel
  • ¼ tsk Kanel

Sådan gør du
 

  • Læg den skrællede banan i en skål og mos den grundigt med en gaffel.
  • Tilføj mel, æg og kanel (kanel er valgfrit).
  • Rør rundt til alle ingredienser er blandet godt sammen.
  • Opvarm en pande til mellem høj varme, og tilføj lidt fedtstof (smør eller olie).
  • Læg en teske af pandekage blandingen fra skålen på panden og lade det stege i 3 til 4 minutter, indtil pandekagen begynder at blive mere fast og gylden i bunden.
  • Vend pandekagen og giv steg den modsatte side 2 til 3 minutter til den er helt færdig.
  • Lad pandekagerne køle lidt af og server dem rene eller læg lidt bær og frugt ved siden af.

Noter

  • Pandekagerne er til børn over 6 måneder.
  • Kan opbevares i køleskab i 1-2 dage eller i fryseren op til 1 måned.
  • Brug evt. grovmel, fuldkornsmels eller en anden type mel.