Go Back
Hjemmelavet koldskåls crunch

Hjemmelavet koldskåls crunch opskrift

Lav din egen hjemmelavede koldskåls crunch. Let og hurtig at lave og smager helt fantastisk.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 25 min
Ret Snack
Køkken Dansk
Antal 6 potioner

Ingredienser
  

  • 2 dl mandler
  • 2 dl havregryn
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 spsk vaniliepulver
  • 5 spsk honning

Sådan gør du
 

  • Hak mandlerne groft eller i mindre stykker
  • Opvarm stegepanden så den er klar til brug
  • Kom vaniljepulver og kokosolien på stegepanden og lad det smelte
  • Når kokosolien er smeltet helt tilsættes havregryn, de hakkede mandler og honningen
  • Rør godt rundt mens det bliver varmet op
  • Rist det hele på stegepanden i 5 til 7 minutter til det får en flot lysebrun farve
  • Lad din koldskåls crunch køle af inden brug