Opvarm mælken i et glasmål i mikrobølgeovnen, indtil den er varm ved berøring, cirka 30 sekunder. Tilsæt sukker og gæren, omrør indtil det er opløst og fri for klumper. Lad det stå indtil det let skummer og begynder at boble, cirka 2 til 5 minutter. (Hvis dette ikke sker efter 5 minutter, kan gæren være for gammel.)
I mellemtiden kombineres hvedemel, bagepulver og salt i en stor skål eller i skålen til en røremaskine udstyret med piskeriset. Bland kort for at kombinere.
Tilsæt mælkeblandingen, efterfulgt af det let piskede æg, og rør ved lav hastighed for at undgå tørre og våde pletter. Tilsæt det smeltede smør, fortsæt omrøringen indtil dejen bliver en samlet klump. Om nødvendigt, hjælp til med hænderne for at få en ensartet dej.
Vend dejen ud på en meldrysset overflade, or behold den i skålen og skift til dejkrogen for æltning. Ælt indtil dejen er glat, skinnende og smidig, cirka 4 til 5 minutter. (Tilføj kun ekstra mel, hvis dejen er for klistret.)
Læg dejen i en let smurt skål, dæk tæt til med plastfolie og stil den et varmt sted uden træk. Lad dejen hæve indtil den er ca. fordoblet i størrelse, 1 1/2 til 2 timer.
Tryk dejen ned for at slippe den for luft, dæk og køl i mindst en time, eller natten over.