Saml ingredienser, og sørg for, at trin 2 og 3 nedenfor er afsluttet dagen før forberedelsen af gryderetten for at tilberede kartoflerne passende.
Rist papa seca (frysetørret kartoffel) over svag varme i et par minutter uden at tilføje olie, og lad den køle af.
Overfør papa seca til en stor metal- eller glas skål, dæk den med dobbelt dens volumen i koldt vand og lad den bløde natten over ved stuetemperatur.
Brun de ternede kyllinge- og svinekødsstykker i en stegepande eller gryde over medium varme i et par minutter.
Tilføj den hakkede løg, chilipasta, salt, sort peber og malet spidskommen, og kog i nogle få minutter mere.
Dræn papa seca og tilføj sammen med hønsebouillonen, lad det simre i en time over svag varme uden låget, omrør hvert 5. minut.
Efter en time (eller når papa seca er fuldt tilberedt), tilføj de malede peanuts og lad det stuvne i yderligere 10 minutter. På dette tidspunkt kan du også tjekke, om det behøver mere salt og tilføje det, hvis det er nødvendigt.
Server varmt med enten zarza criolla løgsalat (som vist på billederne), kogt yucca eller hvid ris.