Vafler Uden Mælk
Udsøgte belgiske vafler uden brug af mælk, lavet med en rig mængde smør for en fortryllende smag. Denne opskrift er den perfekte selvforkælelse du fortjener.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
- 1 dl Vand Stuetemperatur
- 2 stk Æg Delt i æggeblomme og æggehvide
- 1½ dl Sukker
- 4 tsk Bagepulver
- 2 tsk Vaniljesukker
- 5 dl Hvedemel
- 1 dl Smeltet smør Til stegning
- 4,5 dl Smør
Indled med at opvarme dit vaffeljern til højeste varme for at sikre at vaflerne bliver sprøde.
I en stor skål kombineres alle ingredienser undtagen æggehvider.
Slå nu æggehviden til den bliver stiv, og indarbejd den forsigtigt ind i blandingen fra den store skål.
Din næste opgave er at smørre vaffeljernet med lidt smør fra den afsatte +1 dl portion. Bag hver vaffel individuelt i vaffeljernet, ifølge fabrikantens instruktioner til apparatet. De er færdige, når de har opnået en knasende gyldenbrun farve.