Go Back
Pizzadej uden gær opskrift

Pizzadej uden gær opskrift

Lav din egen hjemmelavede pizzadej uden gær på kun 15 minutter med denne lækre opskrift. Den er både nemt, hurtigt og smager virkelig lækkert.
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 8 serveringer

Ingredienser
  

  • 350 g Mel almindelig eller anden type mel
  • 3 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Salt
  • 1,8 dl Vand
  • 1 spsk Olivenolie

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader hvis pizzadejen skal bruges med det samme.
  • Læg mel, bagepulver og salt i en skål og pisk/bland det hele godt sammen og stil skålen til side.
  • Bland vand og olivenolie i et bæger eller lignende.
  • Tilføj langsomt vand og olieblandingen til skålen med mel, bagepulver og salt (Gem lidt, i tilfælde af det hele ikke behøves).
  • Brug hænderne eller en træske til mixe det hele sammen til dejen føles blød eller at sidde fast. Tilføj en smule vand hvis dejen føles for tør.
  • Del dejen over i 2 lige store stykker. Hvis dejen ikke skal bruges med det samme, kan den pakkes ned og lægges på køl (op til 24 timer) eller frost (op til 3 måneder). Skal dejes bruges med det samme kan du blot fortsætte med din ønskede opskrift på pizza - Vi anbefaler du bruger denne opskrift.