Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Glaserede perleløg
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
Tilbehør
Antal
4
serveringer
Ingredienser
2
tsk
olivenolie
450
g
frosne perleløg (optøet)
2
tsk
sukker
½
tsk
salt
½
tsk
peber
1½
tsk
frisk timian (eller 1/4 tsk tørret)
Sådan gør du
Varm olivenolien i en stegepande ved jævn varme.
Tilsæt perleløg og steg dem i olivenolien mens de vendes regelmæssigt indtil de begynder at blive lysebrune (ca. 5 minutter).
Drys sukkeret ud over perleløgene, krydder med salt og peber.
Tilsæt 1,5 dl vand og timian til blanding med perleløg.
Kog indtil perleløgene er møre og vandet er fordampet (ca. 20 minutter)