Go Back
Glaserede perleløg

Glaserede perleløg

5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Tilbehør
Antal 4 serveringer

Ingredienser
  

  • 2 tsk olivenolie
  • 450 g frosne perleløg (optøet)
  • 2 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • tsk frisk timian (eller 1/4 tsk tørret)

Sådan gør du
 

  • Varm olivenolien i en stegepande ved jævn varme.
  • Tilsæt perleløg og steg dem i olivenolien mens de vendes regelmæssigt indtil de begynder at blive lysebrune (ca. 5 minutter).
  • Drys sukkeret ud over perleløgene, krydder med salt og peber.
  • Tilsæt 1,5 dl vand og timian til blanding med perleløg.
  • Kog indtil perleløgene er møre og vandet er fordampet (ca. 20 minutter)